Wednesday, January 26, 2011

BEN ASHAARI BLOG





Tajuk dah ada....

Header dah ada...

En. Ben, sepatutnya saya update sekali dalam sehari, tp jika keadaan tidak 'memberangsangkan'...tu yang bertangguh hingga 3 - 4 hari....

Saya berminat berada dalam bloglist BEN ASHAARI kerana dia ni baik kerana bagi peluang dengan orang2 baru seperti saya walaupun telah dikenali. Lagipun dia ni banyak idea, kot2 dia boleh beri idea lagi untuk saya yang sering 'kebuntuan' idea....hehe


Jika blog saya ni popular saya akan buat n3 setiap hari kerana saya tahu ramai yang ingin mengetahui n3 terkini dari saya.....hehe....bukan macam sekarang ni....bagai hidup tak segan, tp mati tak mahu pulak.....( siap berperibahasa dah...) huhu... Kira nak rajin cam En. Ben le....hehe...sekarang ni bukan tak rajin, cuma kurang rajin je....:)

So, En. Ben jangan segan2 nak promote blog saya ok...didahului....thousand million thanks.....(*_^)


Love: yenyen :-)

5 comments:

  1. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    ReplyDelete
  2. dah tersenarai ek..cayalah..semoga blogging dgn ceria bersama Ben blog..

    ReplyDelete